Εκδήλωση με θέμα: "Ενημέρωση για προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων" την Τετάρτη 13 Μαΐου

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ‘Νεφέλη’ – μέλος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΓΑΙΑ - στο πλαίσιο υλοποίησης Δράσεων της Πράξης «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για την Απασχόληση στην Ύπαιθρο της Θεσσαλονίκης», η οποία εντάχθηκε και χρηματοδοτείται στο πλαίσιο της Δράσης 3: «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Κοινωνικού Αποκλεισμού Ευπαθών Ομάδων του Πληθυσμού», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης Ενσωμάτωση του Συνόλου του Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξή Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ),

σας προσκαλεί

να παρευρεθείτε σε συνάντηση με θέμα: Ενημέρωση για προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 9:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Κ. Γέφυρας (στην έδρα του ΚΕΚ Νεφέλη).

Η εταιρεία ΒΙΤΟΜ ΑΒΕΕ ζητεί Εργάτες- Εργάτριες για την παραγωγική περίοδο 2015

Η εταιρεία ΒΙΤΟΜ ΑΒΕΕ, που εδρεύει στο 3ο χλμ Κουφαλίων- Προχώματος

ζητεί

Εργάτες- Εργάτριες για την παραγωγική περίοδο 2015.

Αποδοχή αιτήσεων: Καθημερινά 12:00- 14:00.

Για την αποδοχή της αίτησης θα πρέπει να προσκομισθούν όλα τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στο έντυπο της αίτησης.

Η εταιρεία θα διαθέσει λεωφορείο για την μεταφορά των εργαζομένων από και προς το εργοστάσιο.

Πληροφορίες: 2391052352

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: facebook.com/Christodoulou.family

www.chfamily.grwww.chfamily.gr

 

Υποβάλλετε την αίτησή σας

Έτοιμη η νέα ιστοσελίδα της Α.Σ. ΓΑΙΑ

Έτοιμη είναι η νέα ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) ΓΑΙΑ. Η νέα ιστοσελίδα της Α.Σ. περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα μενού, καθώς επίσης και μια βάση δεδομένων, όπου υπάρχουν στοιχεία και πληροφορίες για Ωφελούμενους και Επιχειρήσεις.

 

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 footer info

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΓΑΙΑ» υλοποιεί την Πράξη ‘ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ’ και απευθύνεται σε 30 ανέργους άνω των 12 μηνών και ηλικίας άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα και σε 70 άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια, κατοίκους των Δήμων Δέλτα, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου του Νομού Θεσσαλονίκης,.