Εταίροι

Τα διοικητικά όρια των Δήμων Δέλτα, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου του Ν. Θεσσαλονίκης αποτελούν την περιοχή παρέμβασης καθώς συγκεντρώνουν ένα πολύ σημαντικό μέρος της βιομηχανικής και βιοτεχνικής δραστηριότητας του Ν. Θεσσαλονίκης.
Για την υλοποίηση της πράξης έχει συσταθεί Αναπτυξιακή Σύμπραξη με Συντονιστή την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης, και εταίρους τους Δήμους Δέλτα, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου, την Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης «ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ, το Μεσογειακό Συμβουλευτικό Σύστημα ΚΕΚ ΑΕ, την «ΕιΔήμων-Σύμβουλοι Ανάπτυξης και το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ «Ο Αξιός».

Συντονιστής:

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (www.easth.gr)


Εταίροι:

  • ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ» www.kek-nefeli.gr
  • ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΒΓΑΛ «Ο ΑΞΙΟΣ» 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 footer info

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΓΑΙΑ» υλοποιεί την Πράξη ‘ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ’ και απευθύνεται σε 30 ανέργους άνω των 12 μηνών και ηλικίας άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα και σε 70 άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενα από φτώχεια, κατοίκους των Δήμων Δέλτα, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου του Νομού Θεσσαλονίκης,.